Lær mer om oss

Logistikkutvikling AS

Vårt fortrinn er kombinasjonen av bred kunnskap innen logistikk, lang erfaring og helhetsforståelse.
Logistikkutvikling ble etablert i 2015 av Geir Berg. Han er en bondesønn fra Valdres med utdannelse fra Sjøkrigsskolen, Handelshøyskolen BI, US Air Force og IMD i Sveits. Geir Berg har erfaring som CLO eller CFO i internasjonale bedrifter i IT-bransjen. I perioden 2004-2015 var han rådgiver innen samferdselsutvikling og logistikk i SITMA as sammen med prof. II Stein Erik Grønland.

“Vi hjelper bedriftene med å skape oversikt på en lettfattelig måte. Da blir det enklere å se potensialet for forbedringer og overskue konsekvensene av endringer, forårsaket av både planlagte og uventede hendelser.”

- Geir Berg
VI HJELPER DEG MED Å

Finne strategiske samarbeidspartnere

Logistikkutvikling as samarbeider med en rekke andre bedrifter, etter behov. Siden etableringen i 2015 har Logistikkutvikling gjennomført prosjekter sammen med ingeniørselskaper, samfunnsøkonomer, arealplanleggere og arkitekter. Det er behov for kunnskap innen logistikk i mange sammenhenger!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle